Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 59 |
Jazyky: | česky |
Edice: | Stručné informace pro pacienty 2x, Stručné infomace pro pacienty 1x |
Vydání: | 1.vyd. |
ISBN: | 9788090382015 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | po 11. března 2024 13:28 |
Číslo položky: | 784404 |
Tato knížka Dieta při antikoagulační léčbě by měla pomoci pacientům, kteří se ocitli v situaci, kdy jim lékař předepsal léčbu, která snižuje krevní srážlivost (tzv. antikoagulační léčbu). Oba lékaři i nutriční terapeutka čtenáře provádějí problematikou krevní srážlivosti za normálních podmínek, faktorů které ji ovlivňují, i chorobami, při kterých je nutné antikoagulační léčbu dodržovat. Vzhledem k tomu, že je nejdůležitější, aby bylo prodloužení času srážení krve v mezích určených pro danou situaci co nejvyrovnanější, je nutné dodržovat určitá pravidla. Tato pravidla jsou v knížce Dieta při antikoagulační léčbě popsána, především možné ovlivnění jinými léky, případně dietou s kolísavým obsahem vitamínu K. V této knížce Dieta při antikoagulační léčbě najdete seznam potravin s vysokým obsahem vitamínu K, výměnné jednotky a návod na vytvoření jídelníčku tak, aby nebyl snížen obsah vlákniny a dalších důležitých látek v dietě.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem