Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Československá kuchyně

František Syrový, Antonín Nestával, Ladislav Koreček

Merkur | 1968


119 Kč

Stav:
Dobrý, potrhaná obálka
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 267 s., [32] s. obr. příl
Jazyky: česky
Vydání: 1. vyd.
Vydáno v: Praha
Vystaveno: so 16. března 2024 15:08
Číslo položky: 794887

Příručka našich předních odborníků obsahuje v šesti kapitolách stručnou formou podané moderní recepty jídel (studená kuchyně, polévky, teplé předkrmy-mezichody, hlavní jídla, přílohy, moučníky), vycházející z tradice naší kuchyně, ale obměněné moderními metodami v technologických postupech podle zásad racionální výživy. Každá kapitola zahrnuje podrobný obsah, úvodní slovo a řadu rad a pokynů.

Komentáře ke knize
František Syrový

Zkušený kuchař - cukrář, sestavil tuto "kuchařku" tak, aby se dalo použit čerstvé ovoce na moučníky.

Antonín Nestával

Narozen 22.11.1922, zemřel 27.9.1985. Kuchař, gastronomický odborník, kuchařské knihy.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více