Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Cech objevitelů : Díl první, Cesta do Shambhaly

Jonathan Baird, Kevin Costner, Stephen Randall Meyer

2016


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 784
Jazyky: česky
Ilustrátor: Rick Ross
Překladatel: Marek Čtrnáct
Edice: Knihy Omega 436x, 1. svazek ed. Cech objevitelů 0x
Vydání: Knihy Omega
ISBN: 9788073904159
Poznámka: obálka Rick Ross
Vystaveno: pá 19. června 2020 13:32
Číslo položky: 103956

Zlatý věk dobrodružných příběhů znovu ožívá s tímto skvěle ztvárněným a akčním příběhem, který kombinuje bravurní vyprávění ve stylu Kiplinga s nezaměnitelným stylem Tintinových dobrodružství.

Na pozadí konzervativního klubu gentlemanů ze starého světa funguje tajná organizace dobrodruhů, Spolek objevitelů, kteří neohroženě cestují do těch míst, kde světlo ustupuje do stínu, aby se zmocnili mýtu. Hledají tajemství skryté v pohořích, ztracené v pouštích, pohřbené na mořském dně a zamrzlé hluboko v ledu. Cílem je odhalit tajemství, které leží za hranicemi tohoto světa.

V prvním díle se Spolek snaží najít cestu do Shambhaly, ztraceného zlatého buddhistického města na pozadí první světové války. Budeme putovat krajem za severním polárním kruhem, mongolskou pouští, podzemními asijskými tunely až hluboko do Himaláje – teprve pak vydá legendární město své tajemství a cesta napříč zeměkoulí bude mít překvapivý konec.

Komentáře ke knize
Jonathan Baird

Spisovatel a ilustrátor.

Kevin Costner

Kevin Michael Costner je americký herec, zpěvák, režisér a producent. Jedním z jeho nejúspěšnějších filmů je Tanec s vlky , který vyhrál sedm Oscarů. Kromě filmu se věnuje také hudbě a zpěvu. Je držitelem dvou cen Oscar, dvou Zlatých Glóbů, jedné ceny Emmy a dvou Screen Actors Guild Awards. Narodil se 18. ledna 1955 v Lynwoodu v Kalifornii a vyrostl v Comptonu. Narodil se jako nejmladší ze tří sourozenců, z nichž druhý zemřel při narození. V roce 1975 začal chodit se svou spolužačkou Cindy Silvou, kterou si po třech letech vzal. Během jejich manželství se jim narodily tři děti –⁠ Anne , Lily a Joea . Rozvedli se v roce 1994 po 16 letech manželství. Ze vztahu s Bridget Rooneyovou má nemanželského syna Liama . Poté byl ve vztahu s aktivistkou Birgit Cunningham a modelkou Elle Macphersonovou. Od září roku 2004 jeho Costnerovou manželkou modelka Christine Baumgartner. Pár má spolu tři děti –⁠ Caydena , Hayese a Grace .

Stephen Randall Meyer

Spoluautor dobrodružné knihy.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu