Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Bobiverzum : Kniha třetí - Všechny tyto světy

Dennis E Taylor

Host | 2019

Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 319
Jazyky: česky
Překladatel: Filip Drlík
Edice: 3. svazek ed. Bobiverzum 1x
Vydání: První vydání
ISBN: 9788075779045
Vydáno v: Brno
Vystaveno: út 8. listopadu 2022 11:08
Číslo položky: 434201

Závěrečný díl zábavné sci–fi trilogie Bobiverzum 
Bobové založili už dost kolonií na to, aby lidstvo nevymřelo. Avšak žabomyší války politiků patří k nesmrtelným lidským nešvarům. Brazilské sondy se navíc pořád pokoušejí zlikvidovat všechny své konkurenty. A kromě toho se Bobové pustili do boje se starší a mocnější rasou, která má obrovskou chuť k jídlu a poněkud výbušnou povahu. 
Bobové si lížou rány po debaklu z prvního střetnutí s Druhými a je pravděpodobné, že jednou nevyhnutelně vypukne rozhodující bitva o budoucnost Země a jejích kolonií. Bobové však pobrali zhruba tolik disciplíny jako houf divokých koček a některé z mladších kopií se zajímají spíše o vlastní lokální problémy než o boj s Druhými. 
Spása ovšem možná přijde z nečekaného zdroje. Dvojice Bobů osmé generace v hlubokém vesmíru něco objeví. Pokud chtějí zachránit Zemi a vlastně i celé lidstvo, stačí jen nečekaný nález co nejrychleji dopravit do sluneční soustavy. Než do ní přiletí Druzí. 
-----
Kdo byl nadšený z Weirova Marťana, určitě by měl zbystřit i nyní. Existuje velká pravděpodobnost, že se mu zábavně vyprávěné příhody Boba Johanssona a jeho klonů dostanou pod kůži. – XB-1 o knize My jsme legie
Je v tom trochu Marťana, trochu Stopařova průvodce, něco ze Star Treku a zapomenout nemůžeme ani na seriálovou Futuramu. Těžko Boba nemilovat. – PEVNOST o knize My jsme legie

Komentáře ke knize
Dennis E Taylor

Dennis E. Taylor žije ve Spojených státech amerických a živí se jako programátor. V roce 2015 vydal vlastním nákladem debutový román Outland. V roce 2016 publikoval román My jsme legie, který je prvním dílem trilogie Bobiverzum. Další dva díly For We Are Many a All These Worlds vyšly v roce 2017. Vzhledem k tomu, že své jméno - Dennis Taylor - sdílí s několika dalšími autory a muzikanty, rozšířil si ho na Dennis E. Taylor.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet