Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Amerika severní

Josef Basl, Karel Holub, A. V Hromada, Jaroslav Vlach

I.L. Kober | 1930


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná, dobová převazba
Počet stran: 535
Jazyky: česky
Edice: Velký zeměpis všech dílů světa 4x
Vydání: 2
Vydáno v: Praha
Vystaveno: ne 3. prosince 2017 12:47
Číslo položky: 21127

Kniha, která je součástí edice: Velký zeměpis všech dílů světa, přináší na 558 stranách velké množství informací o Severní Americe, ale také o Grónsku. Dozvíme se toho spoustu o jednotlivých městech, oblastech, fauně, flóře, životě obyvatel a jejich zvycích....
Mimo svých poznatků použil autor při tvorbě knihy děl: Baumgartnera, Daneše, Deckerta, Drygallskiho, Hellwalda, Lauterera, Lemckeho, Lendenfelda, Rodtové, Scobela, Sokolowskyho, Wheelera a jiných.

Kniha rovněž obsahuje bohatý obrazový doprovod (183 obrázků v textu a 57 vložených příloh).

Komentáře ke knize
Josef Basl

Josef Basl je proděkan pro strategii, rozvoj a vnější vztahy a statutární zástupce děkanky Fakulty zdravotnických studií Západočeské univerzity v Plzni. Je také bývalý proděkan pro zahraniční styky a rozvoj Fakulty informatiky a statistiky Vysoké školy ekonomické v Praze. Prof. Basl je absolvent VŠSE v Plzni . Působil na Západočeské univerzitě v Plzni, kde v roce 1992 obhájil kandidátskou disertační práci a v roce 1995 habilitoval. Od roku 2000 pracuje na Fakultě informatiky a statistiky VŠE v Praze, kde v roce 2004 získal titul profesora oboru informatika. Absolvoval několik zahraničních stáží v Německu, Velké Británii a v USA. Zaměřuje se na podnikové informační systémy, modelování a optimalizaci podnikových procesů. Je členem několika vědeckých rad, oborových rad doktorského studia, členem programových výborů několika významných konferencí. Od roku 1998 je viceprezidentem České společnosti pro systémovou integraci.

Jaroslav Vlach

Narozen 6.12.1852 v Praze, zemřel 28.10.1917 tamtéž. PhDr., středoškolský profesor, publikace z oboru dějepisu a zeměpisu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více