Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Violin Concertos Vol.2 (2xLP) : Gatefold Sleeve Vinyl

Josef Mysliveček, Shizuka Ishikawa, Dvořák Chamber Orchestra, Libor Pešek

Supraphon | 1988

Kategorie:

399 Kč

Stav:
NM
/
VG+
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vydáno v: Československo
Poznámka: Minimum vlásečnic, lehce opotřebený obal, cenovka
Vystaveno: st 18. května 2022 10:21
Číslo položky: 333718

- Concerto In B Flat Major
- Concerto In G Major (Pastoral)
- Concerto In D Major
- Concerto In A Major

Josef Mysliveček

Josef Mysliveček byl český hudební skladatel, který se v 18. století významně zapsal do vývoje klasické hudby. Narodil se v Praze a později se přestěhoval do Itálie, která byla v té době centrem operní a instrumentální tvorby. Mysliveček si díky svému českému původu vysloužil přezdívku "Il Boemo" . Proslul především svými operami, které komponoval v italském stylu, a napsal také značné množství instrumentální hudby, včetně symfonií a koncertů.

Libor Pešek

Libor Pešek je uznávaný český dirigent, známý svou interpretací české klasické hudby, zejména děl Antonína Dvořáka. Pešek se narodil 22. června 1933 v Praze a má za sebou vynikající kariéru ve světě klasické hudby. V letech 1987-1997 působil jako šéfdirigent Královského filharmonického orchestru v Liverpoolu, kde se významně zasloužil o jeho mezinárodní renomé. Jeho působení v orchestru se vyznačovalo četnými nahrávkami a turné, které se setkaly s velkým ohlasem kritiky.

Dvořák Chamber Orchestra

Dvořák Chamber Orchestra je renomovaný soubor, který se specializuje na interpretaci klasické hudby, zejména děl z období romantismu a českých skladatelů. Orchestr, pojmenovaný po slavném českém skladateli Antonínu Dvořákovi, je proslulý interpretací jeho děl, ale i dalších českých i světových skladatelů. Soubor často spolupracuje s významnými sólisty a přináší posluchačům širokou škálu koncertů a komorních skladeb. Kariéra Dvořák Chamber Orchestra se vyznačuje oddaností hudební dokonalosti a propagaci českého hudebního dědictví.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet