A1 - Robinson V Davu 4:14min
A2 - Finská Sauna 4:22min
A3 - Oběd U Fleků 2:33min
A4 - Čumil 3:49min
A5 - Skippy 3:20min
B1 - Disko Královna 2:08min
B2 - Půjčovna Nápadů 3:14min
B3 - Růža Z Masokombinátu 4:18min
B4 - Otazník 3:10min
B5 - Večerní Praha 2:44min
B6 - Taxi! 2:36min
Karamel je potravina světle až tmavě oranžové barvy a nasládlé chuti, jež vzniká karamelizací cukru. Karamel bývá používán k dochucování bonbonů. Je běžně používán jako potravinářské barvivo i v ostatních potravinářských výrobcích . Karamel se z cukru vyrábí zahřátím na asi 170 °C . Během tání, ke kterému dochází u krystalů cukru, když se jejich teplota přibližuje této teplotě, se molekuly cukru rozkládají na jiné, nestálé sloučeniny, které pak dávají karamelu charakteristickou barvu a chuť.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem