Neustále na nás doléhá množství různých informací o zdravé výživě, ať už z novin, časopisů, televize či rádia, až se někdy člověk ptá, co je vlastně zdravé jíst a co ne, co prospívá našim dětem a co jim naopak škodí? Odpovědí na tyto a další otázky je tato obsáhlá publikace zkušených autorů, kteří se zdravou výživou zabývají již řadu let. Nejenže jsou zde podány informace o složení i funkci všech živin a ostatních složek potravy v organismu, ale je zde také celá řada konkrétních chutných receptů. Tato kniha není jen "obyčejnou" kuchařkou. Oběma autorům se zde podařilo velice harmonicky skloubit teorii s praxí, tedy zásady zdravé výživy dětí a nejnovější poznatky z tohoto oboru s praktickými a kvalitními recepty.
Zobrazit všeKuchařky a recepty 3935x, Kuchařky po r. 1945 3846x
dětská jídla 71x, pomazánky 34x