Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Marie Úlehlová-Tilschová: Chuťový místopis

Publikace o české, moravské a slovenské lidové kuchyni, doplněná národopisnou charakteristikou jednotlivých oblastí.
Svým způsobem neobvyklý soupis receptů na starobylé pokrmy z Prahy a Podbrdí, Polabí a středních Čech, Podkrkonoší, Plzeňska, Chodska a Pošumaví, Blat, Českomoravské vrchoviny, Brna a okolí, Hané, Valašska, Slovácka aSlovenska. Každá jednotlivá část je doprovázena úvodem o místních obyčejích. Předpisová část obsahuje řadu receptů na nejrozmanitější lidová jídla, polévky, přípravu masa, pečiva a moučníků.

Zobrazit vše

Kategorie:

Kuchařky a recepty 3729x, Dietní a speciální kuchařky 1010x, Kuchařky po r. 1945 3649x

Štítky:

česká jídla 128x

Výběru odpovídá
vydání

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více