Galerie
Výkup knihy
Josef Vacek, Michal Voldřich, Rudolf Ševčík, Alexey S Kondrashov, František Kvasnička, Helena Čížková, Karel Hamouz, Michaela Jirušková: The impact of cooking procedures on antioxidant capacity of potatoes
2009 |
O vydání
Vazba: | |
---|---|
Počet stran: | |
Jazyk: | anglicky |
Vystaveno: | 8. 8. 2023 10:43 |
Číslo položky: | 3441524 |
Přidat knihu do bedýnky
Více od autora Josef Vacek
-
1935 Státní nakladatelství (96 s.) Pevná
-
1931 F. Kovářík (1 partitura ([2] s.))
-
1901 Císařský královský školní knihosklad (127 s.)
-
1941 František Vacek (268 s.)
-
1934 Státní nakladatelství (99 s., 5. vyd.)
0
Vaše bedýnka
Zde jsou knihy, které jste vybrali k výkupu.