Galerie
Výkup knihy
Karel Šandera: Surovárenské cukroviny : technologie, kontrola, tepelná technika a teorie sváření
1935 | Nakladatelství Ústřední spolek československého průmyslu cukrovarnického
O vydání
| Vazba: | |
|---|---|
| Počet stran: | 136 |
| Jazyk: | česky |
| Vydáno v: | Praha |
| Vystaveno: | 9. 2. 2023 12:18 |
| Číslo položky: | 241361 |
Přidat knihu do bedýnky
Více od autora Karel Šandera
-
Konduktometrie
1957 ČSAV (341 s., 1. vyd.) Pevná
-
Cukrovarnická analytika : laboratorní příručka a nástin fysikální a chemické kontroly
1930 Ústřední spolek československého průmyslu cukrovarnického, Nákladem Ústředního spolku československého průmyslu cukrovarnického (xi, 405, 23) Pevná
-
Analytika cukrů : metodické základy a laboratorní příručka
1959 Státní nakladatelství technické literatury (533 s., 1. vyd.)
-
Základy cukrovarnictví : Výroba cukru v poli - 1. díl
1955 Státní nakladatelství technické literatury (241, [1], 1. vyd.) Obsahuje přílohu/y
-
Základy cukrovarnictví : Výroba surového cukru a vedlejších produktů - 2. díl
1957 Státní nakladatelství technické literatury (314 s., 1. vyd.)
-
Základy cukrovarnictví : Cukrovarnická energetika a výpočty - III. díl
1961 Státní nakladatelství technické literatury (274 s., 1. vyd.) Pevná
0
Vaše bedýnka
Zde jsou knihy, které jste vybrali k výkupu.