Galerie
Výkup knihy
Otakar Kolda: Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník SOU
1984 | Nakladatelství Alfa
O vydání
Vazba: | |
---|---|
Počet stran: | 378 |
Jazyk: | slovensky |
Edice: | Edícia potravinárskej literatúry |
Vydání: | 1. vyd. |
Vydáno v: | Bratislava |
Vystaveno: | 11. 2. 2023 1:11 |
Číslo položky: | 1160726 |
momentálně
NepřijímámeDalší vydání
-
1984 Alfa (306 s., 1. vyd.)
Nepřijímáme -
1983 Alfa (540 s., 1. vyd.)
-
1984 Alfa (283 s., 1. vyd.)
Nepřijímáme -
1984 Alfa (283 s., 1. vyd.)
Nepřijímáme -
1987 Alfa (378 s., 2. vyd.)
Nepřijímáme -
1983 Alfa (378 s., 2. vyd.)
Nepřijímáme
Více od autora Otakar Kolda
-
1985 Státní nakladatelství technické literatury (102 s., 1. vyd.) Pevná
-
1985 Státní nakladatelství technické literatury (126 s., 2. vyd.) Pevná
-
1993 Sobotáles (126 s., 3. vyd.) 9788090157019 Brožovaná
-
1997 Sobotáles (101 s., 3. vyd.) 9788085920291 Brožovaná
-
1993 Sobotáles (102 s., 2. vyd.) 9788090157002 Brožovaná
-
1977 Státní nakladatelství technické literatury (185 s., 1. vyd.) Obsahuje přílohu/y
0
Vaše bedýnka
Zde jsou knihy, které jste vybrali k výkupu.