Galerie
Seznam fotografií v galerii
Výkup knihy
Hugo Táborský-Rosický: Králikářská kuchyně : praktické návody ku přípravě masa králičího za pokrm v domácnosti městské i venkovské : se zvláštními pokyny k tučnění a zabíjení králíků : s použitím vlastních i cizích v praksi vyzkoušených a osvědčených předpisů
1917 | Nakladatelství A. Neubert
O vydání
Vazba: | |
---|---|
Počet stran: | 45 , 3 nečíslované y |
Jazyk: | česky |
Edice: | 23. svazek ed. 23. svazek ed. Knihovna českých hospodyněk a dívek |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | 16. 2. 2023 11:19 |
Číslo položky: | 1952095 |
Přidat knihu do bedýnky
Více od autora Hugo Táborský-Rosický
-
1917 A. Neubert (117 s., 2. vyd.)
-
1913 A. Neubert (120 s.)
-
1948 A. Neubert (231-[I], 67. vyd.)
-
1925 A. Neubert (142 s., 4. vyd.)
-
1931 A. Neubert (167 s., 5. vyd.)
-
1931 A. Neubert (52 s.)
0
Vaše bedýnka
Zde jsou knihy, které jste vybrali k výkupu.