Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Zrádcův měsíc

Lynn Flewelling

Fantom Print | 2000


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Část souboru: Noční běžci 1 - 3 - Štěstí ve stínech + Příchod tmy + Zrádcův měsíc - Lynn Flewelling (1999, Fantom Print)
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 573
Jazyky: česky
Překladatel: Hana Vlčinská
Série: Noční běžci 3.
ISBN: 80-86354-07-5
Poznámka: obálka Jan Patrik Krásný
Vystaveno: po 4. listopadu 2019 14:13
Číslo položky: 76048

Třetí díl série Noční běžci.

Zranění hrdinové osudové bitvy, Seregil a Alek, strávili dva roky v dobrovolném vyhnanství, daleko od hořkých vzpomínek i od Skaly, která se jim stala druhým domovem. Válka však nadále zuří a jejich klid je rozbit zoufalou výzvou královny Idrilain, žádající, aby pomohli její dceři Klie při výpravě do Aurënenu. Skala je na pokraji porážky v nerovném souboji s nekromantskými vojsky Plenimaru a jedině s pomoci faieů může ještě doufat v konečné vítězství. Aurënen je však země, odkud byl Seregil kdysi v mládí vypovězen. Tam, v bájné říši magie a cti, se tak musí utkat s přízraky své temné minulosti, zatímco Alek objevuje zcela nečekané dědictví. Zmítáni mezi naléhavými potřebami Skaly a odvěkými intrikami Aurënfaieů, brzy jsou lapeni do sítě proradnosti a zrady. Někdy však největší nebezpečí může ukrývat…

Zdroj: www.fantomprint.cz

Komentáře ke knize
Lynn Flewelling

Lynn Flewellingová je americká spisovatelka. Píše fantasy literaturu. Napsala sérii Štěstí ve Stínech a trilogii Tamír. Lynn vyrostla na severu amerického státu Maine. V období života na pobřeží procestovala celý svět. Spoustu zkušeností z cest se objevilo i v jejich knihách. Pracovala jako učitelka, malířka, asistentka patologa, editorka na volné noze a novinářka. Svého manžela, Douglase Flewellinga, si vzala v roce 1981. Má dva syny. Teď žije ve městě Redlands v Kalifornii, kde pokračuje v psaní a pořádá workshopy na místní univerzitě. Žádný z těchto projektů nebyl přeložen/nevyšel v České republice. V tomto článku byl použit překlad textu z článku Lynn Flewelling na anglické Wikipedii.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více