Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Život byl pes

Helena Rytířová

Cosmopolis | 2020


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 112
Jazyky: česky
Edice: Skutečný příběh 0x
ISBN: 978-80-271-1785-7
Vystaveno: st 1. března 2023 11:26
Číslo položky: 508745

Tak to jsem já – pes Život.
Rozhodně jsem se nenarodil jako domácí mazlíček. Díky různým okolnostem, které vám budu vyprávět, a také díky mému vzhledu a povaze, nikoho nenapadlo ho ze mě udělat.
Také mě nikdo nerozmazloval, ani panička ne. Od samého začátku jsme spíš spřízněné duše a to je, myslím, mnohem víc. Ona mě potřebuje. Jsem součástí jejího života, ne jenom hračka, nebo povinnost, nebo módní doplněk. Jsem její kumpán, kamarád do nepohody, odraz její povahy, jsem její Život. Dokázal jsem spoustu věcí – mezi jinými najít cestu zpátky k paničce. Také jsem ji dokázal podržet a rozesmát vždycky, když byla smutná a moc to potřebovala…
Voříšek jménem Život vypráví své roztomile nebojácné, vtipné i dojemné "psí" paměti, a protože jeho psí nitro je podobné tomu lidskému, předává nám spoustu drobných poselství. Jeho prostřednictvím poznáte psí teritoria v parku na Letné - psí zeď nářků, psí bulvár, ale i psí štamgasty letenské hospůdky a bezdomovce, kterým říká pouliční chlapíci. Jeho svět se ale točí kolem paničky: "Jsem její kumpán, kamarád do nepohody, odraz její povahy, jsem její Život".

Komentáře ke knize
Helena Rytířová

Manželka textaře Zdeňka Rytíře Helena je skvělá fotografka a kuchařka. Dokonce jedna z mála, kdo vaří dvě teplá jídla denně. Nikoho tedy nepřekvalilo, když napsala kuchařku a všechny obrázky si sama nafotila.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více