Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Ženevský podvod - Vánoční seznam - Už žádná tajemství - Hora mezi námi

Richard Paul Evans, James Twining, Charles Martin, Juliet Corbin

Reader's Digest Výběr | 2011

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 558
Jazyky: česky
Překladatel: Pavel Medek, Miloš Urban, Jiří Popel, Jitka Šišáková
Edice: Nejlepší světové čtení 182x, 4. svazek ed. Tom Kirk 2x
Vydání: 1
ISBN: 978-80-7406-189-9
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 26. srpna 2021 12:50
Číslo položky: 217006

1) James Twining: Ženevský podvod - Napravený zloděj uměleckých děl, charismatický Tom Kirk, pomáhá ve své nové roli vyšetřovatele americké FBI získat zpět vzácný Caravaggiův obraz ukradený před lety italskou mafií. Už ho mají na dosah, když případ zkomplikuje několik záhadných vražd.

2) Richard Paul Evans: Vánoční seznam - Úspěšný developer James Kier je sám se sebou navýsost spokojen. Až na to, že úspěchu dosáhl kráčením přes mrtvoly a svou rodinu přivedl na pokraj zániku. A vtom si přečte v novinách vlastní nekrolog... To ho vyburcuje k akci a rozhodne se věci napravit.

3) Julie Corbinová: Už žádná tajemství - Grace Adamsová žije v poklidném skotském městečku. Ani její nejbližší netuší, že právě tady došlo před lety k události, která Grace dodnes tíží a kterou musí za každou cenu tajit, zejména před mužem a dětmi. Objeví se však její dávná přítelkyně a hrozí, že děsivé tajemství prozradí…

4) Charles Martin: Hora mezi námi - Na Salt Lake City se žene sněhová bouře a letiště ruší lety, Ben však spěchá za pacienty a Ashley na svou svatbu. Najmou si malé letadlo, ale k cíli nedoletí – zřítí se v horách. Pokud si mají Ashley a Ben zachránit život, musí se vydat napříč neznámou zasněženou pustinou.

Komentáře ke knize
James Twining

James Twining se narodil v Londýně, ale většinu dětství prožil v Paříži. Vystudoval francouzskou literaturu na univerzitě v Oxfordu. Po absolvování univerzity se však 4 roky zbýval investičním bankovnictvím. Poté založil firmu, kterou po třech letech prodal. Je ženatý a žije v Londýně. Časopis THE NEW STATESMAN ho zařadil mezi osm nejúspěšnějších britských podnikatelů.

Richard Paul Evans

Proslavil se nečekaně roku 1994, kdy pro svoje dcerky a několik nejbližších přátel vydal jako vánoční dárek knihu Vánoční skříňka. Knížka o rodinné soudržnosti a rodičovské lásce začala kolovat z ruky do ruky a zanedlouho o ni začala projevovat zájem knihkupectví. Stala se nejprodávanější knihou roku, televize podle ní natočila úspěšný film a její finanční úspěch umožnil Evansovi založit roku 1997 nadaci na podporu zneužívaných a zanedbávaných dětí. V roce 2000 se Evans se ženou a jejich pěti dětmi odstěhoval na několik let do Itálie. V inspirujícím prostředí Toskánska tu u bazénu skutečně potkal Američanku provdanou za Itala, která mu vyprávěla svůj životní příběh...

Charles Martin

Charles Martin je autor z jihu USA. Abosolvoval bakalářské studium angličtiny na Floridské státní univerzitě a magisterské studium žurnalistiky na Regentské univerzitě, kde získal též titul Ph.D. v komunikaci. Žije v Jacksonville na Floridě s manželkou a třemi syny .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat