Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 106, [12] obr. příl |
Jazyky: | česky |
Edice: | 4. svazek ed. Dobré rady pro domácnost 10x |
Vydání: | 1. vyd |
ISBN: | 80-7334-032-1 (brož.) |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | po 11. července 2022 13:21 |
Číslo položky: | 361546 |
Podrobnejšie informácie o knihe Zelíčko, zelí, mé potěšení... hlavně s masem: Není snad známa zdravější zelenina, než je kysané zelí. Je zdravé a navíc chutné, ve svěžích salátech také osvěžující, no prostě báječné. Obsahuje vitaminy i minerální látky, je bohaté na vlákninu - co si víc přát. Můžete zvolit pokrmy snadněji stravitelné - a tedy lehké - a pro milovníky klasiky je samozřejmě připojena i i hrst oblíbených receptů. Najdete zde návody na různé zelňačky, pokrmy z kysaného i hlávkového bílého či červeného zelí, z pekingského zelí i zelí z celého světa. Dozvíte se, jak připravit rolády a závitky, jídla bez masa a také saláty.
Pavel Martinec se narodil v Trutnově 31. 1. 1986. Zde vystudoval Gymnasium, v roce 2012 obdržel titul Mgr. za absolvování UHK, obor ČJ/DĚ, učitelství pro SŠ. V současné době studuje doktorát na UJEP, obor Specializace v pedagogice – český jazyk. Pavel Martinec je ženatý a má dvě dcery: Alžbětu a Viktorii. V současné chvíli pracuje jako učitel na SŠ v Hradci Králové, kde také bydlí. Od května 2013 člen Obce spisovatelů.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem