Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 113 |
Jazyky: | česky |
ISBN: | 9788025445907 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | pá 29. března 2024 8:26 |
Číslo položky: | 806424 |
Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladého ječmene, mladé pšenice, alfalfy, chlorely, spiruliny, mořských řas i vybraných druhů zeleniny. Dozvíte se v ní i to, jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potíží, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších zajímavých informací. Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem