Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Záškodník

Andrew Gross

CPress | 2018


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 358
Jazyky: česky
Překladatel: Eva Kadlecová
Vydání: 1. vydání
ISBN: 9788026421436
Vydáno v: Brno
Vystaveno: út 25. října 2022 11:53
Číslo položky: 425488

Skutečná "mission impossible" odehrávající se v norských horách.Další mistrovské dílo z pera Andrewa Grosse, autora knihy Jediný muž. 
Druhá světová válka zuří na všech frontách. Kurt Nordstrum, inženýr z Osla, se rozhodne změnit svůj život a stane se součástí protinacistického odboje. Po tragické ztrátě snoubenky uprchne do Velké Británie, kde se podělí o své znalosti tajného německého projektu, který probíhá v Norsku. Spojenci jsou jeho informacemi zděšeni a rozhodnou se rychle jednat. Kurt podstoupí vojenský trénink a je se speciálním týmem vyslán na sebevražednou akci s jediným úkolem - zabránit nacistům v sestrojení atomové bomby.

Komentáře ke knize
Andrew Gross

Andrew Gross se narodil v New Yorku v roce 1952. Vyrůstal na Manhattanu a navštěvoval školu pro chlapce Barnard. Otec a dědeček z matčiny strany byli úspěšní výrobci oděvů. Získal titul v angličtině od Middlebury College v roce 1974. V roce 1979 se v New York City setkal s Lynn, se kterou se o 3 roky později oženil. V roce 1982 získal magisterské vzdělání v oboru obchodní politiky na Columbia University. Žije s manželkou a třemi dětmi v Westchesteru.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet