Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Zakázané znalosti : 2 - Dimenze konfliktu

Stephen R Donaldson

Classic | 1996


49 Kč 39 Kč

Stav:
Mírně opotřebená, natrhnutá obálka
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Část souboru: Dimenze 1 - 3 - KOMPLETNÍ SÉRIE - Skutečný příběh + Zakázané znalosti + Temný a hladový Bůh - Stephen R Donaldson (1996, Classic)
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 435
Jazyky: česky
Překladatel: Kateřina Bártů
Edice: 2. svazek ed. Dimenze 2x, Science fiction. Dimenze konfliktu 2x
Vydání: Classic Books. Sci-fi (57.)
ISBN: 80-85782-65-0
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Christopher C. F. Foss
Vystaveno: čt 15. října 2020 11:58
Číslo položky: 121324

2. kniha série Dimenze.

Krásná, inteligentní a nebezpečná Morn Hylandová je bývalá policejní důstojnice Spojených Těžebních Společností a zároveň cíl dvou bezcitných, nemilosrdných a silných mužů. Jeden z nich je charismatický rudý pirát Nick Succorso, který vidí Morn jen jako dobrou kořist včas uloupenou svému největšímu protivníkovi Angusovi Thermopyle. Druhý z nich, Thermopyle, bohužel udělal velikou osudovou chybu. Podcenil Morniny schopnosti, a teď za to musí zaslouženě zaplatit strašnou cenu. Oba muži si myslí, že mohou Morn lehce ovládat, ale ta však není jen nečí vítězná trofej a nebo jen ubohý poslušný pěšák.
Mezitím na hranicích Zakázaného pásma hlubokého vesmíru čekají Amnioné, mimozemská rasa schopná ohavných zvěrstev. Amnioné chtějí od lidstva něco nevýslovného a udělají cokoli, aby toho dosáhli.

V Zakázaných znalostech spřádá Stephen R. Donaldson okolo celé galaxie těsnou pavučinu plnou intrik, klamu a zrady, která do sebe vplétá nejen jednotlivé postavy příběhu, ale i všechny čtenáře.

Komentáře ke knize
Stephen R Donaldson

Stephen Reeder Donaldson se narodil v roce 1947 v Clevelandu a literárně debutoval Covenantovou trilogií . Od tří do šesnácti let žil v Indii, kde jeho otec, chirurg ortoped, provozoval rozsáhlou praxi mezi malomocnými – právě po vyslechnutí jedné otcovy promluvy na téma lepry si vytvořil postavu Thomase Covernanta jako hrdiny epické fantasy. V roce 1968 absolvoval střední školu v Ohiu, dva roky vykonával práce v nemocnici v rámci náhradní vojenské služby v Akronu a posléze navštevoval Kentskou státní universitu, kde dosáhl v roce 1971 titulu mistr svobodných umění v angličtině. Dnes žije v Albuquerque v Novém Mexiku.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet