Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 128 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | Vyd. 1. |
ISBN: | 9788024916170 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | út 16. dubna 2024 9:48 |
Číslo položky: | 819006 |
V 6. - 12. měsíci věku dítěte dochází k nahrazování mléčné stravy zdravými, výživnými pokrmy. Autorka radí, kdy zařadit do jídelníčku rybu, kuře, červené maso, proč není dobré dávat dětem dlouho zeleninové a ovocné kaše. Starším kojencům jsou určeny předpisy na mačkané, mleté a sekané pokrmy a přesnídávky do ruky. Uvedené recepty je možné připravit ve větším množství a zamrazit.
Annabel Karmel je nutriční specialistka na potraviny a výživu dětí a mládeže. Během své více než 25leté kariéry, tato rodilá londýňanka a matka tří dětí prošlapávala cestičku, jak rodiny na celém světě krmí svoje miminka a děti. Začala stravovací revoluci s důvěryhodnými recepty a metodami a stala se britskou autorkou č. 1 ve vaření pro děti, celosvětovou autorkou bestselerů a matkou všech expertů na krmení s 43 kuchařkami. Všechno to začalo v roce 1991 s knihou "The Complete Baby and Toddler Meal Planner", která se dosáhla na druhé místo bestselerů všech dob. Byl to odkaz pro její prvorozenou holčičku Natashu, která zemřela na virovou infekci ve věku 3 měsíců. Cítila se zranitelná, když přišel druhorozený syn Nicholas a chtěla mu dát to nejlepší jídlo. Ale stala se neúzkostlivějším strávníkem. A tak si vyhrnula rukávy a poustila se do vaření jídel, které by Nicholasovi chutnaly. Nikdy by si nepomyslela, že to skončí jako kuchařka, které se prodá přes 4 milliony výtisků po celém světě.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem