Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Vrtochy hvězd

Val McDermid

BB art | 2008


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 251
Jazyky: česky
Překladatel: Zdík Dušek
Edice: 129. svazek ed. Class 107x, 6. svazek ed. Kate Branniganová 3x
Vydání: 1. vyd. v českém jazyce
ISBN: 978-80-7381-201-0 (váz.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Bohumil Fencl
Vystaveno: pá 15. dubna 2022 9:25
Číslo položky: 316037

Dělat bodyguarda nikdy nepatřilo mezi nejoblíbenější činnosti manchesterské soukromé vyšetřovatelky Kate Branniganové. Někdo ale musí u firmy Branniganová a spol. platit účty a pokud se jako jediný výdělek nabízí nutnost sloužit jako chůva paranoidní hvězdě televizního seriálu, musí výřečná milovnice počítačů a úřednické kriminality potlačit svou hrdost a hodit na sebe něco elegantnějšího než soupravu na kickbox.
Brzy nicméně skutečná dramata zastíní fiktivní zápletky scenáristů a vše vyvrcholí improvizovanou vraždou samozvané „věštkyně z hvězd“. Kate tak náhle má daleko více otázek než odpovědí. Aby toho nebylo málo, její hacker si našel virtuální lásku, doručovatel soudních obsílek končí každou chvíli ve vazbě a dosud spolehlivý Dennis má tu drzost, že se nechá obvinit z vraždy. Nikdo jí neřekl, že přijdou takové dny...

Komentáře ke knize
Val McDermid

Val McDermidová vyrůstala v prostředí hornické komunity ve Skotsku, později studovala angličtinu v Oxfordu. Šestnáct let pracovala jako novinářka, z toho poslední tři roky jako šéfredaktorka celonárodního bulvárního nedělníku pro severní Anglii. V současné době se plně věnuje spisovatelské dráze. Má syna a psa a žije se svou ženou v Cheshiru na severu Anglie. Její romány byly přeloženy do více než 30 jazyků a prodalo se jich přes 10 milionů výtisků. Autorce získaly celou řadu mezinárodních ocenění včetně Zlaté dýky za nejlepší detektivní román roku a ocenění Kniha roku LA Times. V roce 2009 byla McDermidová uvedena do síně slávy v rámci cen britské televize ITV3, které se udělují dílům detektivní literatury, a v roce 2010 byla oceněna za dlouhodobý přínos žánru Cartierovou diamantovou dýkou od britské asociace autorů detektivek CWA. V roce 2011 získala cenu Pioneer Award udělovanou za průkopnické počiny organizací Lambda Literary Foundation specializující se na lesbickou a gay literaturu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat