Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Vlastní krev

Petra Neomillnerová

Triton | 2006

Kategorie:
Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 413
Jazyky: česky
Edice: 166. svazek ed. Trifid 241x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7254-796-8 (brož.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 8. dubna 2021 9:16
Číslo položky: 168973

Kniha povídek pro dospělé milovníky fantazie, plná drsného realismu, psychologicky uvěřitelných hrdinů a vybroušených dialogů.
Dvojice čarodějů Moire a Desmond se hádá a usmiřuje, ale především bok po boku čelí různým nebezpečím v cyklu příběhů, který začíná povídkou Hněv řeky a končí dosud nepublikovaným příběhem U každého dubu. V knize jsou i povídky s jinými hrdiny, které však kvalitou nijak nezaostávají. Je to například povídka Žlutooká, nebo takřka detektivní Cesta k pravdě.

Komentáře ke knize
Petra Neomillnerová

Petra Neomillnerová je česká spisovatelka a recenzentka. Absolvovala střední knihovnickou školu, po revoluci se věnovala tvorbě užité grafiky a v současné době se živí psaním fantasy. Zajímá se o přírodu, magii a poezii. Dlouhodobě spolupracuje s časopisem Pevnost, který se zabývá fantastikou. Psala také pro zaniklý a v mezičase obnovený web BDSM.CZ. Na Internetu používá přezdívku Alraune. Tvorba Petry Neomillnerové se vyznačuje osobitým stylem, někdy nazývaným „dirty fantasy“, především drsnou a přímočarou charakterizací postav i prostředí, otevřeným zobrazováním násilí a sexu, vyprávěním v přítomném čase a první osobě a svéráznými, emancipovanými hrdinkami . Od roku 2012 se věnuje i tvorbě literatury pro děti a mládež pod hlavičkou vydavatelství Albatros.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet