Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Vítězný rytíř

Shannon Drake

Domino | 2003


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 361
Jazyky: česky
Překladatel: Viktorie Košnarová
Edice: 4. svazek ed. Grahamova rodina 6x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7303-167-1 (váz.)
Vydáno v: Ostrava
Vystaveno: pá 26. listopadu 2021 10:36
Číslo položky: 248975

Anglická šlechtična Igrainia pohřbila svého milovaného manžela, jenž podlehl morové nákaze, a rozhodla se opustit rodový hrad, který v ní vyvolával příliš mnoho smutných vzpomínek. Na cestě ji však přepadne skotský válečník Erik Graham a jako svou zajatkyni ji odvleče zpět.

Zpočátku je Igrainia pro Grahama pouhou figurkou v politické hře, protože ji chce vyměnit za skotské zajatce. Když však anglický král jeho nabídku odmítne, rozlícený Graham se rozhodne Igrainii ponížit tím, že se s ní proti její vůli ožení.Pyšná šlechtična mu zprvu dává nepokrytě najevo pohrdání a odpor, ale pak začne pozvolna objevovat skutečnou povahu statečného rytíře a nacházet si k němu cestu.

Ani udatný Graham netušil, jak mocnou vášeň v něm dokáže probudit jeho vzdorovitá nevěsta, a teprve za čas pochopí, že vítězit lze i jinde než na válečném kolbišti …

Komentáře ke knize
Shannon Drake

Heather Graham Pozzessereová je americká spisovatelka píšící historické romány, jejichž hlavním námětem je láska. Psala také pod svým rodným jménem Heather Graham, v současnosti je známější pod pseudonymem Shannon Drake. Spisovatelka se narodila 15. března 1953 v Miami-Dade County na Floridě . Na střední škole se seznámila s Hersheym Dennisem Pozzesserem, za kterého se po absolutoriu střední školy provdala. Později vystudovala obor divadelní umění na University of South Florida. Nejdříve se pohybovala v divadelním prostředí, později ji tato práce přestala naplňovat, a proto začala být literárně činná, nejdříve psala hororové příběhy a poté romance. V roce 1982 prodala svoji první novelu s názvem When Next We Love. V současnosti žije se svými pěti dětmi a manželem na Floridě.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat