Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Victorie & David Beckhamovi

Andrew Morton

Columbus | 2006


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 226, [32] obr. příl
Jazyky: česky
Překladatel: Edita Drozdová
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7249-165-2 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: st 13. ledna 2021 14:53
Číslo položky: 142901

Zajímalo by vás, jak žijí, jak se hádají a jak se milují Victoria a David? Asi sotva, pokud by šlo o obyčejnou Viktorku odvedle a běžného Davida, jakých je na světě stovky. Ale co když vám prozradíme, že se nejedná o nikoho menšího než o slavnou Spice Girl a populárního fotbalistu Davida Beckhama? Tak tohle téma přišlo zajímavé i nejznámějšímu životopisci moderní doby Andrewu Mortonovi.
Knížka udělá radost těm, kdo mají rádi showbyznys všeho druhu, ať se odehrává za zvukovou aparaturou ve světlech ramp nebo na fotbalových stadionech. Posh a Becks, jak je novináři a fanoušci důvěrně nazývají, jsou bezesporu nejhvězdnějším současným párem, zastiňujícím občas i korunované hlavy. Neautorizovaný skandální rukopis nezapomíná na aféry, minulé i současné vztahy, potomstvo, rodinný život, zkrátka na nic, co čtenáře zdvihne ze židlí.
Však se svého času proslýchalo, že jeho aktéři hodlají autora dokonce zažalovat!

Komentáře ke knize
Andrew Morton

Andrew Keith Paul Morton je australský programátor, vývojář linuxového jádra. Udržuje patchset známý jako mm tree, který obsahuje nedostatečně testované změny, které by později mohly být přidány do oficiálního jádra spravovaného Linusem Torvaldsem. Často bývá označován za Linusovu pravou ruku. Na konci 80. let byl jedním z partnerů společnosti v Sydney, která produkovala počítačové kity Applix 1616, dále byl také hardwarovým inženýrem pro dnes již neexistující australskou dílnu herních výrobků Keno Computer Systems. Získal titul honours degree v oboru elektroinženýrství na University of New South Wales v Austrálii. V roce 2001 se Andrew Morton a jeho rodina přestěhovali z Wollongong, New South Wales do Palo Alto v Kalifornii. V červenci 2003 se Morton přidal k Open Source Development Labs. V srpnu 2006 byl zaměstnán firmou Google.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat