Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Ve znamení Slunce a Měsíce, Štír

Julia Parker, Derek Parker

Cesty | 2001

Kategorie:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 61
Jazyky: česky
Ilustrátor: Danuta Mayer, Monique Le Luhandre
Vydání: 2
ISBN: 80-7181-522-5
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 4. prosince 2017 11:53
Číslo položky: 21258

Jací jsou lidé narození ve znamení Štíra? Jakou mají povahu, co je pro ně charakteristické po stránce duševní, fyzické a astrologické? V této dárkové knížce se navíc dočtete, které planety ovlivňují jejich život či jaké znamení je pro partnerský život se Štírem ideální. V edici najdete charakteristiku všech 12 znamení zvěrokruhu.

Komentáře ke knize
Julia Parker

Derek a Julia Parkerovi patří mezi nejznámější spisovatele knih zabývajících se astrologií a výkladem snů. Narodili se v Anglii přesně dva měsíce od sebe ve stejném roce - Julia , 27. července, a Derek 27. května. O dvacet pět let později se vzali. Společně publikovali 29 knih a Julia sama 6 knih. Derek a Julia nyní žijí v Sydney.

Derek Parker

Derek a Julia Parkerovi patří mezi nejznámější spisovatele zabývající se astrologií a výkladem snů. Narodili se v Anglii přesně dva měsíce po sebě ve stejném roce - Julia , 27. července, a Derek 27. května. O dvacet pět let později se vzali. Derek pracoval v redakci novin, pak se stal pracovníkem TWW, nezávislé televizní stanice v Cardiffu, Wales, jako moderátor, scenárista, novinář. Mezi lety 1965 a 1970 editoval Poetry Review a publikoval v roce 1968 krátkou biografii lorda Byrona. Již v roce 1970 publikoval studii o astrologii v moderním světě a společně s manželkou napsal mnohé další knihy na toto téma.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat