Stav: |
Velmi dobrý, flek na poslední stránce
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 128 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | České vyd. 1. |
ISBN: | 9788072363483 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | út 26. března 2024 10:00 |
Číslo položky: | 802567 |
Příručka vysvětluje celiakii jako nesnášenlivost vůči lepku v obilí, jejíž jedinou léčbou je celoživotní dieta. Odpovídá na důležité otázky z praxe týkající se bezlepkové výživy. Nabízí tipy, jak vařit a péct bez lepku, recepty na přípravu polévek, omáček, těstovin, hlavních pokrmů, pikantního pečiva, dezertů, koláčů, vánočního pečiva, chlebů a žemlí. Upozorňuje i na produkty, kde se může skrývat lepek. Doplněno návrhem týdenního jídelníčku, přehledem potravin, které se mohou konzumovat a naopak potravinami nedovolenými.
Britta - Marei Lanzenbergerová působí v Mnichově jako terapeutka a poradkyně v otázkách vyvážené výživy. Sama je postižena nasnášenlivostí laktózy, a proto jsou těžištěm jejího zájmu trávicí obtíže a alergie na různé potraviny. Zabývá se zejména aspekty energetické výživy v souvislosti s jednotlivými tělesnými typy. Vedle individuálních poradenství a sezení pořádá i přednášky a semináře.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem