Stav: |
Dobrý, flíčky na deskách a ořízce, zašlé desky
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 446, [2] |
Jazyky: | česky |
Vydání: | 4. vyd |
ISBN: | 301-08-31 |
Vydáno v: | Praha |
Náklad: | 55 000 ks |
Vystaveno: | út 10. ledna 2023 12:30 |
Číslo položky: | 471566 |
Kolektivní práce význačných odborníků pojednává úvodem o zásadách správné výživy a uvádí slovníček hlavních poživatin a výrobků potravinářského průmyslu s údaji o jejich vlastnostech, složení a použití. Střední část knihy tvoří kuchařské předpisy pro přípravu jídel všeho druhu, mezi nimiž nechybějí ani některá jídla staročeská, slovenská, sovětská a j. Další kapitoly informují o zásadách pro sestavování jídelních lístků, o dětské výživě, o dietní výživě nemocných podle druhu choroby a o hospodářské stránce přípravy pokrmů.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem