Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 115 |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Roman Panáček |
ISBN: | 80-85885-70-0 |
Vydáno v: | Olomouc |
Poznámka: | obálka Petr Palarčík |
Vystaveno: | po 4. prosince 2017 14:34 |
Číslo položky: | 21352 |
Třebaže tato kniha obsahuje četné množství receptů, není míněna jenom jako další kuchařka či kolekce receptů. Čtenáři by měla spíše posloužit jako tištěný průvodce, který hodlá rozšířit jeho znalosti o přirozených vlastnostech konopí a dále o tom, jak se tato rostlina snáší s rozličnými potravinami, jak je nejlépe asimilovatelná lidským zažívacím traktem a jak za své peníze můžete dosáhnout lepšího opojení. V první části jsou srovnány výsledky konzumace konopí ve stravě a kouření. Druhá část vysvětluje fyzikální a chemické vlastnosti konopí a jak najlépe může člověk tuto rostlinu strávit. V třetí části jsou popsány možnosti přípravy základních příměsí jako je konopné máslo a konopný tér, na které se odvolávají mnohé recepty. Čtvrtá a poslední část je věnovaná některým z nejvhodnějších pokrmů, které lze z těchto příměsí připravit.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem