Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

V parku tváří k zemi

Leonard Foglia, David Richards

BB art | 2000


49 Kč 39 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 293
Jazyky: česky
Překladatel: Daniela Feltová
Vydání: 1. vyd. v českém jazyce
ISBN: 80-7257-171-0 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: st 4. listopadu 2020 13:29
Číslo položky: 125479

Brent Stevens nedělal v Central Parku to, co tam dělá většina návštěvníků - neprojížděl se v kočáru taženém koňmi ani se neprocházel po Strawberry Fields. Ležel tam na dlažbě tváří k zemi a snažil se zjistit ty nejzákladnější věci: kdo vlastně je, kde se právě nachází a kdo se ho snaží zabít. Sám není schopen najít odpověď na žádnou z otázek - dokud mu nepodá pomocnou ruku Tina Ruffová, soukromá cvičitelka aerobiku s citlivým srdcem.

Tina, která se ochotně ujala cizího člověka, je v New Yorku tak trochu výjimkou. Ale dobře oblečený, atraktivní Brent je také svým způsobem mimořádný, stejně jako jeho stav: po ráně do zátylku si nemůže vzpomenout na absolutně nic. Nemá ani ponětí o tom, co by se dalo odemknout klíčem, který má v kapse, natož aby tušil, jaké nástrahy mu hrozí...

S vracející se pamětí začíná Brent hledat spojení mezi svou osobou, záhadným člověkem žijícím v newyorském bytě v budově zvané Dakota, ženou, od níž obdržel značný obnos a o níž ví jen to, že se jmenuje Lisa, a konečně slavným manželským hereckým párem, který v současné době zajišťuje Holywoodu vyprodané pokladny kin. S Tinou po boku se mu podaří narazit na některá nebezpečná tajemství a odhalí temnou i hrozivou pravdu, která je všechny spojuje...a současně smrtelně ohrožuje.

Komentáře ke knize
Leonard Foglia

Americký divadelní režisér, libretista, spisovatel.

David Richards

Americký divadelní kritik, spoluautor románu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu