Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Úspěch a jeho spirituální dimenze : mýtus, fikce, skutečnost

Jiří Kuchař, Marian Jelínek

Eminent | 2007


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 167
Jazyky: česky
ISBN: 978-80-7281-320-9 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 17. ledna 2022 15:53
Číslo položky: 269618

Úspěch je magické slovo, které se stalo zvláštním zaklínadlem nejen moderní doby. Lidé jej obdivují stejnou měrou, jako mnohdy závidí. Ať si to uvědomuje a připouští nebo ne, úspěch chce mít většina lidí. Pro každého z nás ovšem může znamenat něco zcela jiného, společenské postavení, vítězství, peníze nebo překonanou nemoc. Tato výpravná kniha volně navazuje na předchozí titul Poznej sám sebe - tajemství těla, duše a mysli. Přibližuje úspěch z té stránky, kterou bychom mohli nazvat radostná a pozitivní, nikoli tedy z té, která úspěšně vtahuje do záhuby. Jak říká podtitul a jeho spirituální dimenze, věnuje se především duševně-duchovním předpokladům a podmínkám, potřebným k jeho dosažení. Kniha ukazuje i to, co se skrývá za zrcadlem: Skutečnou povahu mýtů a fikcí, které jsou s úspěchem často spojovány. Popisuje nutné mentální zázemí k dosažení trvalého úspěchu a přináší osm důležitých zákonů, kterými se může řídit každý, kdo je vnitřně rozhodnut být v životě a práci bytostně úspěšný. Ve dvanácti klíčích potom nabízí setkání se sebou samým, s naším - jungovskou terminologií řečeno - Vyšším já.

Komentáře ke knize
Jiří Kuchař

Jiří Kuchař je český spisovatel, publicista a badatel. Zabývá se alternativními metodami léčení a je autorem spirituálně zaměřené literatury a literatury faktu. Pravidelně publikuje v měsíčníku Regenerace . Jiří Kuchař je původním povoláním stavební inženýr. Jeho oborem byla podzemní voda. V době, kdy pracoval v národním podniku Stavební geologie, byl mezinárodním expertem v oboru hydrauliky podzemních vod. Po sametové revoluci založil nakladatelství Eminent a později stál Jiří Kuchař u zrodu měsíčníku Regenerace. Na svých zahraničních cestách navštívil Thajsko, Spojené státy, Egypt, Peru, Mexiko, Yucatan a Guatemalu. Silně jej ovlivnilo setkání se šamanem a zážitky spojené s ayahuascou . Za sérii článků o lidovém léčitelství v MF Dnes obdržel Jiří Kuchař bronzový bludný balvan. Ve volném čase studuje díla rakouského filosofa Rudolfa Steinera a švýcarského lékaře Carl Gustava Junga. Jiří Kuchař čerpal ze svých osobních zkušeností z návštěvy peruánského pralesa a jeho obyvatel. Celkem devět svazků z rozsáhlé sbírky průvodců Esoterické Čechy, Morava a Slezsko, kterou Jiří Kuchař vytvořil ve spolupráci s Václavem Vokolkem. Spolu s Marianem Jelínkem napsal Jiří Kuchař knihy o psychické stránce tréninku, přípravy a sportu vůbec, o získávání motivace a dosahování úspěchu. Kniha se váže k události z roku 1958. Tehdy se v kysucké osadě Turzovka zjevila Panna Maria lesníkovi Matúši Lašutovi. Kniha se zabývá duchovním odkazem zjevení, přináší rozhovor s lesníkem a dokumentuje další známá mariánská zjevení z celého světa. Dvojsvazková kniha pojednává o uměleckých dílech shromážděných Adolfem Hitlerem, která po skončení druhé světové války zůstala opuštěna v Československu....

Marian Jelínek

Marian Jelínek je hokejový trenér , sportovní kouč, manažer, dlouholetý bývalý osobní kouč Jaromíra Jágra. Již více než 25 let se zabývá sportovní psychologií a mentálním koučinkem. Přednáší nejen asociacím a klubům napříč všemi sporty, ale také firmám z různých oborů. Je garantem oboru Psychologie pro manažery na Newton College a spoluautorem projektu SportMentor: www.sportmentor.cz. Individuálně spolupracuje s vrcholovými sportovci a manažery.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet