Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Umění komunikace : odhalte tajemství, která vám pomohou k lepší výkonnosti a uspokojivější budoucnosti

Shirley Taylor, Alison Jean Lester

Knižní klub | 2010


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 179
Jazyky: česky
Překladatel: Lucie Matějková, Edwin Ng
Edice: Universum 360x, Klíč k úspěchu 1x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-242-2770-2 (brož.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 16. února 2023 15:14
Číslo položky: 499716

Většina lidí se shodne na tom, že spokojenost s prací se mimo jiné odvíjí od toho, jak vycházíme s kolegy a klienty. K základům úspěšné komunikace patří schopnost jasně a poutavě vysvětlit druhým, co máme na mysli, a zároveň chápat a ocenit jimi sdělované informace. Právě takové schopnosti vedou k vyšší výkonnosti a k pocitu lepší pracovní pohody.
Komunikace mezi lidmi se však často zkomplikuje. Ovlivňují ji totiž nejasná očekávání, nevyslovené naděje i minulá nešťastná nedorozumění.
Mnoho mladých lidí zahajuje pracovní kariéru bez znalostí, jak komunikovat tváří v tvář s kolegy – natož například s nadřízenými, nebo dokonce s klienty. Raději druhým posílají textové zprávy, než aby s nimi osobně mluvili. Někteří nemají dost sebedůvěry, aby se uměli jasně a zřetelně vyjádřit, zatímco jiní jsou pro změnu natolik sebejistí, že nemají trpělivost druhým naslouchat. Nakonec se jedni i druzí jen diví, proč nedostávají víc zodpovědných úkolů a proč jsou přehlíženi při postupu na vyšší pozice.
Komunikační dovednosti se naštěstí dají naučit – a kniha Umění komunikace je takovou učebnicí. Přináší vám praktické a efektivní nástroje, které vám pomohou naučit se srozumitelněji vyjadřovat, zvýšit si sebevědomí, zkvalitnit práci v týmu, pozvednout výkonnost a vytvořit příjemnější a podporující pracovní prostředí.
Vynikající komunikační schopnosti jsou pravděpodobně tou nejsilnější devizou, o jakou se můžete opřít při budování kariéry i v osobním životě. Právě v komunikačních schopnostech často spočívá rozdíl mezi úspěchem a prohrou – ať už jde o dokončení pracovního úkolu nebo utváření osobních a profesních vztahů.

Komentáře ke knize
Shirley Taylor

Autorka prací z oboru obchodní komunikace.

Alison Jean Lester

Americká konzultantka a spisovatelka.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet