Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Ultimate Fantastic Four : Zrod

Brian Michael Bendis, Mark Millar

Crew | 2011

Kategorie:

179 Kč 149 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: [140]
Jazyky: česky
Ilustrátor: Adam Kubert
Edice: Světové komiksy česky 198x
ISBN: 9788074490354
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 10. února 2023 10:14
Číslo položky: 495713

Po Ultimates přichází druhá série z alternativního marvelovského světa. Tentokrát bere od začátku, úplně nově a moderněji, historii nejslavnějšího rodinného superhrdinského týmu světa, Fantastic Four. Reed Richards, Johnny Storm, Susan Storm a Ben Grimm jsou tu znova a čeká je proměna jejich života... a jejich první soupeř na život a na smrt.
První knihu má na starost společně profesionální cynik Mark Millar (Mrtvý nebo živý, Kick-Ass, Ultimates) a dialogový expert Brian M. Bendis (Daredevil, Ultimate Spider-Man, Tajná válka). K tomu si přihoďte neuvěřitelnou kresbu Adama Kuberta a máte důstojný restart legendární série.
A o co půjde?
Pokus Reeda Richardse se tak úplně nepovedl. Účastníci experimentu zmizeli, aby se vzápětí objevili na různých místech světa se schopnostmi, které nechápu a které z nich dělají v lepším případě hříčky přírody, v horším zrůdy. Jenže pod povrchem země se něco děje a brzy nastane okamžik, kdy nedobrovolní hrdinové budou muset vyzkoušet své síly v praxi... a pokusit se při tom neumřít.

Komentáře ke knize
Brian Michael Bendis

Brian Michael Bendis je americký komiksový scenárista a bývalý kreslíř. Za svou kariéru získal řadu ocenění od kritiků, jedním z nich je i cena Eisner Award, kterou získal pětkrát. Je znám pro svou dlouholetou tvorbu u Marvel Comics, kde se věnoval příběhům postav, jako jsou Spider-Man, Avengers, Daredevil a Fantastic Four. V roce 2018 podepsal exkluzivní smlouvu u konkurenční společnsoti DC Comics. Začal s noir a detektivní tvorbou, ale brzy přešel k superhrdinskému komiksu. Na začátku nového tisíciletí byl jedním z autorů komiksového světa Ultimate Marvel. V roce 2004 vytvořil nové pojetí týmu Avengers v příbězích New Avengers. Také je autorem řady eventů a crossoverů, například: Secret War , House of M , Secret Invasion , Siege a Age of Ultron . Mimo komiksu se věnuje i vyučování. Vyučoval psaní na Portland State University. Od roku 2013 učí na University of Oregon. V roce 2014 vydal naučnou knihu Words for Pictures. Imprint v rámci DC Comics pro autorské komiksy Briana Michaela Bendise: Imprint v rámci DC Comics zaměřený na mladé čtenáře. Brian Michael Bendis v něm dělá také kurátora:

Mark Millar

Mark Millar je skotský komiksový scenárista známý pro svá díla The Authority, The Ultimates, Marvel Knights Spider-Man, Ultimate Fantastic Four, Civil War, The Secret Service, Wanted a Kick-Ass. Některá z nich byla i zfilmována: Wanted , Kick-Ass , Kick-Ass 2 , Kingsman: Tajná služba , Captain America: Civil War , Kingsman: Zlatý kruh a Kingsman: První mise . Všechny své adaptace také produkuje. V roce 2004 založil vlastní komiksový imprint Millarworld, na kterém vydal některé své slavné komiksy . Millar byl 4x nominován na Eisner Award a 2x na Eagle Award . V České republice vydaly komiksy Marka Millara nakladatelství BB/art, CREW a Comics Centrum.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat