Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Tisíc hviezd - svetová atletika muži

Ladislav Krnáč

Timy | 2002

Kategorie:

249 Kč 169 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 254
Jazyky: slovensky
ISBN: 9788080650233
Vystaveno: út 29. listopadu 2022 11:05
Číslo položky: 447139

Dejiny svetovej atletiky končia posledným dňom sezóny, ktorá vyvrcholila v Sydney najlepšími olympijskými hrami doteraz. Tisíc hviezd sú tak prvé úplné dejiny mužskej svetovej atletiky 20. storočia.
V tejto knihe sa z hviezd storočia stali vlastne spoluautori. Citáty systematicky obohacujú rozprávanie o najúspešnejších atlétoch storočia. Ďalší primát knihy plnej provokujúcich názorov na donedávna nedotknuteľné udalosti, odhaľujúcej neznáme pozadie známych triumfov a sklamaní na štadiónoch všetkých kontinentov...

Komentáře ke knize
Ladislav Krnáč

Ladislav Krnáč významný slovenský športový novinár a v rokoch 1961 až 1963 aj tréner basketbalovej reprezentácie mužov bývalého Československa. Bol dlhé roky vedúcim zahraničného oddelenia denníka Šport a uznávaným odborníkom najmä na atletiku a basketbal. Absolvent Vysokej školy ekonomickej v Bratislave Ladislav Krnáč sa pri príprave ME v atletike v roku 1978 v Prahe podieľal na vzniku tzv. flash quotes - rýchlych rozhovorov s medailistami. Tento systém mal práve na pražskom Strahove európsku premiéru. Odvtedy sa aj vďaka IAAF stal súčasťou štandardného mediálneho servisu na najvýznamnejších atletických podujatiach.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze
Lidé také hledají

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více