Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

The best of Apetit : Česko & Slovensko : přes 160 receptů, klasika prověřená 100 lety, od předkrmů po dezerty, tradiční i moderní pojetí

Alena Hrbková, Marek Kučera

Burda Praha, spol. s r.o. | 2018


419 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 228
Jazyky: česky
Edice: The best of apetit 1x
ISBN: 9788087575871
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 22. února 2024 14:12
Číslo položky: 765408

Začínáme v časech první republiky, kterou považujeme za zlatý věk české kuchyně, následují jídla z období před listopadem, kdy jen um a tvořivost maminek a babiček dokázaly zastřít, že regály obchodů zejí prázdnotou. Posledním střípkem z historie jsou recepty 21. století, v nichž ožívají polozapomenuté suroviny i receptury ve svěžích nových kombinacích inspirovaných kuchyněmi celého světa. K tomu jsme ještě přidali výlet na venkov, kde to voní prázdninami a babiččinými koláči, a cestu do města, v němž se snoubí elegantní styl s rychlým tempem, a tak tu najdete recepty na neděli i všední den.

Komentáře ke knize
Alena Hrbková

Narodila se 1966 v Praze, absolvovala ČVUT FEL technická kybernetika v roce 1989. Ještě na mateřské dovolené v roce 1994 onemocněla klíšťovou encefalitidou, jejímž následkem je dodnes v plném invalidním důchodu.

Marek Kučera

Narodený 1985 v Ilave. Pochádza zo Slovenska, z industriálnej obce Ladce. Žije v Bratislave a pracuje v hudobnom vydavateľstve. Od roku 2010 publikuje pod nickom MarK na Písmaku. Neverí na náhody.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více