Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Teritoria : autentický thriller psaný skutečným kriminalistou

Olivier Norek

2019


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 288
Jazyky: česky
Překladatel: Tomáš Kybal
Edice: 2. svazek ed. Victor Costa 1x
ISBN: 9788072528196
Vystaveno: pá 13. března 2020 14:26
Číslo položky: 91767

Od posledního vyšetřování případu kapitána Victora Costy jako by se do úřadoven kriminálky nechvalně známého 93. departementu navrátil klid. Jeho čím dál tím více stmelený tým si ho nicméně neužije dlouho. V krátké době po sobě dojde k popravě tří místních drogových šéfů, a tím se Costův tým ocitne doslova ve válce.
Balíky kokainu a hašiše ukryté v bytech zastrašených důchodců, tajné bojůvky rekrutované v boxerském klubu financovaném městskou radnicí, náměstek starostky umučený ve svém bytě. Costa stojí proti nemilosrdným zabijákům. Kdo jsou ale praví původci toho krveprolití, které brzy zachvátí celé město?
Olivier Norek (nar. 1975 v Toulouse) je francouzský kriminalista, který se stal bestselerovým spisovatelem detektivek. Ve svých knihách poukazuje na problémy současné Francie, čerpá ze skutečných událostí a příběhů, které zažil při své kriminalistické práci. Dodnes působí v Pátracím a vyšetřovacím oddělení v departementu Seine-Saint-Denis na předměstí Paříže. Ze série s kapitánem Costou dosud vedle knihy Code 93 (2013, česky Code 93, 2019) vyšel i druhý případ Territoires (2014, česky Teritoria, 2019) a třetí případ Surtensions (2016), který byl v prestižní anketě časopisu Elle vybrán jako krimi kniha roku 2017 (Grand Prix des lectrices Elle 2017 – Policiers).

Komentáře ke knize
Olivier Norek

Olivier Norek je francouzský kriminalista, který se stal bestselerovým spisovatelem detektivek. Ve svých knihách čerpá ze skutečných událostí a příběhů, které zažil při své kriminalistické práci. Dodnes působí v Pátracím a vyšetřovacím oddělení v departementu Seine-Saint-Denis. Ze série s kapitánem Costem dosud ve Francii vedle knihy Code 93 vyšel i druhý případ Territoires a třetí případ Surtensions , který byl v prestižní anketě časopisu Elle vybrán jako krimi kniha roku 2017 .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet