Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Teoretické základy anorganické chemie : určeno studentům vysokých škol chemických a chemikům ve výzkumné a průmyslové praxi : Určeno [také] stud. vys. škol chem

A. K Barnard, Ala Keith Barnard

Státní nakladatelství technické literatury | 1971

Kategorie:
Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 357
Jazyky: česky
Překladatel: Lubor Jenšovský
Série: Teoretická knižnice inženýra
Vydání: 1
Vydáno v: Praha
Vystaveno: ne 30. prosince 2018 16:52
Číslo položky: 49130

Učební text je přednostně určen posluchačům prvního ročníku bakalářského studia programu Chemie, oborů Chemie v přírodních vědách, Chemie životního prostředí a Chemie se zaměřením na vzdělávání a dále programu Biochemie. Studijní pomůcka vychází z mnoha lety používání ověřených skript Anorganická chemie I autorů Z. Mičky a I. Lukeše. Jejím hlavním cílem je seznámit posluchače chemických oborů Přírodovědecké fakulty UK v Praze s teoretickými částmi anorganické chemie, má sloužit posluchačům jako vhodný doplňkový text k základním přednáškám a pomoci při přípravě k dílčí, bakalářské, případně i magisterské zkoušce.
Učební text je zaměřen na oblasti (stavba atomu, vazba a stereochemie molekul, stavba pevných látek, reakce anonorganických sloučenin), jejichž znalost je nezbytná pro hlubší pochopení dalších souvislostí a faktů.
Ve snaze vysvětlit co nejpřístupněji základní pojmy teoretické části anorganické chemie z pohledu současného poznání je rozsah pomůcky poněkud větší a umožňuje zájemcům hlouběji a uceleněji proniknout do problematiky základů anorganické chemie. A toho chtěli autoři textu také dosáhnout.

Komentáře ke knize
Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat