Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Tajný mandarín

Sara Sheridan

Levné knihy | 2011


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 390
Jazyky: česky
Překladatel: Tamara Chovanová
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-7309-887-2 (brož.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 5. února 2021 10:31
Číslo položky: 150707

Herečka Mary Penneyová přivolala hanbu na svou úctyhodnou rodinu, když se stala matkou nemanželského dítěte. V zoufalé snaze vyhnout se skandálu ji švagr, ambiciózní botanik Robert Fortune, přinutí, aby ho doprovázela do Číny, kde má ukrást rostliny čajovníků pro Východoindickou společnost.

Navíc Robert skrývá tajemství - je špiónem britské armády, která nedávno zvítězila v opiových válkách. Jeho poslání je nebezpečné - Britové jsou Číňany stále vnímáni jako nepřátelé a za vývoz čajových keříků hrozí trest smrti. V těchto tvrdých podmínkách Mary truchlí po svém životě v Londýně, a dítěti, které byla nucena opustit, zatímco její hněv vůči Robertovi narůstá.

Jejich poslání ses tává stále více ošemetným a Robert s Mary jsou nuceni se převléci za mandarína a jeho mužského sluhu. Tisíce mil od domova si Mary náhle vychutnává svou novou svobodu a čínský způsob života - a když se vyskytne nebezpečí, nachází v sobě neočekávané zásoby odvahy.

Tajný mandarín je nezapomenutelným příběhem lásky, odhodlání a odvahy - silné ženy rozhodnuté prosadit se v mužském světě a muže, který se nezastaví před ničím, aby naplnil své tužby.

Komentáře ke knize
Sara Sheridan

Rodačka ze skotského Edinburghu přišla na svět v roce 1968. Ve škole ji nejvíce zajímala anglická historie a literatura. U své lásky zůstala… Vystudovala slavnou Trinity College v Dublinu a vrátila se do Skotska. Kromě psaní miluje jídlo. Každé ráno se prý probouzí s panickým strachem, zda se přes noc neztratilo. A tak její první kroky nevedou k počítači, jak by se u slavné spisovatelky slušelo, ale k ledničce. Na Slovensku, tak ako aj v Čechách vyšla od nej len jedna kniha - Tajný mandarín .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více