Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Společnost 2015, návod k vytvoření nové společnosti v 5. dimenzi

Christoph Fasching

2011

Kategorie:
Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 166
Jazyky: česky
ISBN: 978-3-9814301-3-4
Vystaveno: út 4. prosince 2018 9:26
Číslo položky: 46787

Jsme zaplaveni informacemi a předpověďmi o přechodu Země a lidstva na vyšší úroveň vědomí. Co to však znamená? Jaké jsou to procesy a s jakými následky? Christoph Fasching s podporou bytosti, kterou v našem kulturním okruhu známe pod jménem Archanděl Gabriel, podrobně skicuje proces přechodu do Zlatého věku.

Život společnosti v roce 2015 bude úplně jiný. Zmizí všechny nástroje ovládání, v první řadě peníze, které jsou dnes všemocným měřítkem výkonu a hodnoty věcí i lidí. Nepůjde však o "cashless society" (=bezhotovostní společnost), jak si ji představují někteří, neboť tyto koncepty vedou jen k iluzorní rovnoprávnosti všech, a ve skutečnosti nás zotročují

Komentáře ke knize
Christoph Fasching

Christoph Fasching je rakouský autor knih o přechodu lidstva a celé Země na vyšší úroveň vědomí a život ve Zlatém věku. Narodil se do rodiny obchodníka v Salcburku. Stejně jako ostatní členové rodiny se i on profesně ubíral stejným směrem, úspěšně prodával auta a časem se propracoval až do top managementu. Stihl jej však osud mnoha lidí dnešní doby - pocit vyhoření, frustrace, deprese a dočasná ztráta smyslu života. Nejdříve zkusil změnit branži a zaměřil se na obchod s nemovitostmi. Brzy však zjistil, že peníze ani pracovní úspěchy vnitřní prázdnotu nenaplní. Během tří let zcela změnil svůj život a z ambiciózního obchodníka se stal duchovním člověkem, jedním z tlumočníků zpráv se světelného světa.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze
Lidé také hledají

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet