Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Some basic facts -about the English speaking countries

Tomáš Chudý, Jana Chudá

Fragment | 1996


49 Kč 39 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 79
Jazyky: česky
Vydání: 2. vyd
ISBN: 80-7200-085-3
Vydáno v: Havlíčkův Brod
Vystaveno: po 28. února 2022 14:10
Číslo položky: 288160

Předkládaná publikace má za účel dát uživateli základní informace o anglicky mluvících zemích. Vzhledem k tomu, že je tato kniha psána jako součást souboru publikací připravujících uživatele ke složení maturitní zkoušky - spolu s knihou Topics for English Conversation - nepokrývá tam uvedené oblasti (např. významné osobnosti, svátky atd.). Na druhé straně tím vznikl prostor pro hlubší informaci v oblastech probíraných zde.
Rozsah díla je zaměřen tak, aby odpovídal i potřebám studentů víceletých gymnázií, kteří se anglický jazyk učí 6 - 8 let, popř. i těm, kteří se angličtinu učili již na základní škole a na střední škole na toto studium navazují. Autoři předpokládají, že dílo svým rozsahem může pomoci i těm studentům angličtiny, kteří se připravují na základní státní jazykovou zkoušku. Výše uvedeným cílům je přizpůsoben i jazyk, jehož úroveň má připravovat na četbu originálních anglicky psaných textů.
Použitý jazyk odpovídá úzu v těch zemích, o kterých se píše. Převládá britská angličt

Komentáře ke knize
Tomáš Chudý

2001– současnost překladatel humanitní literatury ; 2006 – současnost Úřad vlády ČR: právní analytik v legislativní oblasti se zaměřením na právo EU; 2012–2014 – Panevropská vysoká škola; 2011 – současnost lektor MBA a LLM programů na Business institut, s. r. o., a Cambridge Business School, s. r. o., 2015 – současnost člen Komise Legislativní rady vlády pro Evropské právo.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více