Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Snowboarďáci

Miroslava Besserová

Formát | 2004

Kategorie:
Štítky:

49 Kč 39 Kč

Stav:
Dobrý, pouze vybledlý hřbet
Dostupnost: Skladem na prodejně
Vazba: Pevná
Počet stran: 205, [16] barev. obr. příl
Jazyky: česky
Vydání: V nakl. Formát vyd. 1
ISBN: 80-86718-43-3 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 7. října 2022 16:53
Číslo položky: 414404

Volně podle motivů scénáře K. Janáka

Knižní zpracování filmového příběhu dvou 15-16letých kluků, kteří jedou v zimě na hory, kde chtějí poprvé vyzkoušet jízdu na snowboardu. Vhodné pro mládež.
Jáchym a Rendy odjíždějí krátce po Vánocích do Krkonoš na chatu Rusalku, kde je správcem Jáchymův bratranec Milan. Těší se, jak se naučí jezdit na snowboardu a třeba se jim podaří ulovit i nějakou pěknou holku. Chybička se vloudí již na samém začátku. Jsou totiž nuceni vzít s sebou i Jáchymovu starší sestru Martu. Je jasné, že ta jim pobyt na horách pěkně osladí. A Milan? Ten se projeví jako nejhorší bratranec na světě. Rendy a Jáchym jsou hned po příjezdu zaúkolováni nejrůznějšími činnostmi souvisejícími s fungováním horské chaty. Jediným spásným světýlkem se jeví snowboard, záhy se však ukáže, že jízda na něm není zdaleka tak snadná, jak si kluci představovali. A jak to vypadá s možností zamilovat se? V Rusalce bydlí mj. i tři krásné snowboarďačky. Jak si ale získat jejich přízeň a snad i jejich srdce? Kniha byla napsána volně podle motivů scénáře Karla Janáka.

Komentáře ke knize
Miroslava Besserová

Miroslava Besserová byla česká scenáristka, publicistka a spisovatelka. Vystudovala scenáristiku a dramaturgii na FAMU v Praze. Vytvořila mnoho scénářů pohádek, detektivek, dokumentů i dalších televizních pořadů. Pracovala jako dramaturgyně a scenáristka pro Českou televizi, televize Prima, Nova i Barrandov. Byla autorkou více než 30 knih. Byla manželkou herce Viléma Bessera, měli spolu jednoho syna. Ovdověla v roce 1985. Zemřela na rakovinu v roce 2017, bylo jí 71 let.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat