Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Snadno & rychle : 111 receptů pro všední den

Roman Vaněk, Jana Vaňková

Prakul Production | 2015

Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Počet stran: 3 svazky (173; 95; 92 )
Jazyky: česky
Obsažené svazky: Snadno & rychle 2015 1 (173 s., 1. vyd.)
Snadno & rychle 2 2016 (95 s., 1. vyd.)
Snadno & rychle 3 2020 (92 s., 1. vyd.)
Ilustrátor: Pavel Bílek
Vydání: První vydání
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 17. února 2023 10:45
Číslo vydání: 2195265

Po obrovském úspěchu jeho předcházejících knih Klenoty evropské kuchyně, Kouzlo kuchyně Čech a Moravy a Poklady klasické české kuchyně si bere na paškál dnešní uspěchanou dobu. V knize SNADNO & RYCHLE nabízí čtenářům 111 receptů, které mají jedno společné - jídla připravíte rychle. Recepty nejsou složité a vycházejí z běžně dostupných surovin. Hlavní důraz je kladen na rychlost přípravy. SNADNO & RYCHLE Romana Vaňka je ideální kuchařka pro všchny, kdo chtějí vařit a přitom mají málo času. Zároveň uspokojí každého milovníka dobrého jídla a s její pomocí zvládnou uvařit i začátečníci. Recepty jsou popsány srozumitelně a krok za krokem vám vysvětlí, jak na to. 111 receptů je rozděleno do devíti kapitol a nechybí ani fotografie, kterých v knize SNADNO & RYCHLE najdete více než dvě stovky.

Komentáře ke knize
Roman Vaněk

Roman Vaněk je popularizátor oboru gastronomie, odborný gastronomický poradce, autor kuchařských bestsellerů, moderátor, scenárista, publicista, průvodce rozhlasovými pořady, tvůrce internetových pořadů o gastronomii a zakladatel Pražského kulinářského institutu. Od jara 2018 spolupracuje s novou internetovou televizí MALL.TV. Jeho autorský internetový pořad Peklo na talíři byl oceněn na mezinárodním filmovém festivalu Life Sciences Film Festival cenou studentů a v roce 2013 získal nejvyšší ocenění Křišťálové Lupy ve dvou kategoriích . Narodil se v Praze. Původně se věnoval fotografii. V letech 1984 až 1988 vystudoval Střední odbornou výtvarnou škola V. Hollara v Praze. Po skončení školy nastoupil do Československé tiskové kanceláře jako laborant a fotograf. Po listopadové revoluci v roce 1989 spoluzakládal Studentské listy, souběžně spolupracoval s Lidovými novinami jako fotoreportér. V letech 1993-2005 působil jako zástupce předních brazilských producentů obuvi pro ČR, Slovensko, Estonsko a Lotyšsko. Od roku 2002 začal dovážet brazilská vína a stal se tak historicky prvním dovozcem brazilských vín do ČR. Brazilskou vinařskou asociací byl zvolen členem prestižní mezinárodní poroty Avaliação dos Vinhos Brasileiros pro rok 2006. O brazilském vinařství a gastronomii přednášel v České republice, Německu, Estonsku a Norsku. V letech 2004 až 2007 absolvoval kurzy vaření v hotelu Radisson SAS Alcron pod vedením Jiřího Štifta. Na obchodních zahraničních cestách se seznamoval s gastronomií navštívených zemí. Protože neměl oficiální vzdělání v oboru gastronomie, doplnil si je v roce 2011 absolvováním Střední školy gastronomické a hotelové v Praze, kde získal výuční list v oboru kuchař. V roce 2007 založil s manželkou Janou Pražský kulinářský institut, který nabízí profesionální kuchařské kurzy pro laickou i odbornou veřejnost a ve které nyní působí jako ředitel a lektor. V roce 2010 založil společně se Zdeň...

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více