Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Smrtící rozhodnutí

Kathy Reichs

2003


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 336
Jazyky: česky
Překladatel: Jana Pacnerová
Edice: Brilant 9x, 3. svazek ed. Temperance Brennanová 8x
ISBN: 9788088915553
Vystaveno: st 12. října 2022 11:15
Číslo položky: 417037

Třetí kniha série Temperance Brennanová.

Nikdo neumí vyprávět příběhy, ze kterých běhá mráz po zádech, lépe než mezinárodně proslulá autorka bestsellerů Kathy Reichsová, jejímž nejcennějším nástrojem je opravdová odbornost. Čerpá ze svých letitých zkušeností v oboru soudní antropologie a do svého působivého, strašidelného vyprávění vnáší vynikající vědecké znalosti. Na montrealské ulici je zastřelena devítiletá Emily Anne Toussaintová. Mladá dívka zmizí ze svého domova v Severní Karolině a stovky kilometru odtud se najdou zbytky kostry, které by jí mohly patřit. Doktorka Temperance Berennanová zahajuje docela sama nebezpečné vyšetřování v prostředí, kde zlo často nosívá masku.
Smrtící rozhodnutí skvěle kombinuje autentické metody prvotřídní kriminalistické profesionálky s vypravěčským uměním nové detektivní hvězdy.

Komentáře ke knize
Kathy Reichs

Kathleen Joan „Kathy“ Reichs je americká forenzní antropoložka a spisovatelka. Podle jejích knih byl natočen seriál Sběratelé kostí. Patří k osmaosmdesáti soudním antropologům jmenovaným Americkou radou soudní antropologie a je členkou Výkonného výboru rady a místopředsedkyní Americké akademie soudních věd a členkou Poradní rady národního policejního sboru v Kanadě. Působí jako profesorka antropologie na Severokarolínské univerzitě v Charlotte. Narodila se v Chicagu, kde získala doktorát z filozofie na Severozápadní univerzitě. Je držitelkou čestného doktorátu Concordia University v Montréalu. Nyní pracuje jako soudní antopoložka střídavě v Charlotte a v Montréalu a často spolupracuje jako soudní znalkyně při soudních líčeních. Je autorkou šestnácti detektivních novel, které byly přeloženy do 30 jazyků včetně češtiny. Proslavila se hned svým prvním románem Přijdu tě zabít , který v roce 1997 získal Ellisovu cenu za nejlepší prvotinu. V něm poprvé vystupuje hrdinka Temperance "Tempe" Brennanová, která je stejně jako spisovatelka forenzní antropoložkou a která má řadu stejných vlastností jako sama spisovatelka. Se svým synem Brendanem začala psát i knihy pro mládež , ve kterých líčí dobrodružství čtrnáctileté Tory Brennanové, blízké příbuzné její hrdinky z detektivních románů, Její zatím poslední knihou je román "Bones Are Forever" . Kathy Reichs je producentkou a autorkou předlohy televizního seriálu Sběratelé kostí, který se natáčí již dvanáctou sezónu. V seriálu je antropoložka Temperance Brennanová mladší než v knihách a i její soukromý život se od toho knižního odlišuje.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet