Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Slídič

Faye Kellerman

OLDAG | 2002


59 Kč 39 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 406
Jazyky: česky
Překladatel: Jiří Beneš
Edice: 12. svazek ed. Peter Decker a Rina Lazarusová 5x
Vydání: 1
ISBN: 80-86508-14-5
Vydáno v: Ostrava
Vystaveno: út 3. listopadu 2020 11:37
Číslo položky: 124915

Thriller s kriminální zápletkou se odehrává v prostředí současného Los Angeles a hrdinkou je dívka, která stejně jako její otec pracuje u místní policie.

Ambiciózní dívka, která musí mezi svými kolegy překonávat všechny problémy policejních nováčků, zjistí, že ji někdo soustavně sleduje a snaží se jí zastrašit. S ohledem na svůj služební postup se rozhodne nevyužít otcovu pomoc a sama se dopátrat, kdo je oním pronásledovatelem a s jakým z vyšetřovaných případů má zastrašování souvislost, třebaže si dobře uvědomuje, že riskuje vlastní život.

(www.mlp.cz)

Komentáře ke knize
Faye Kellerman

Tato stále krásná a úspěšná autorka vystudovala matematiku a dentální chirurgii na Kalifornské univerzitě v LA, ale svému oboru se nikdy nevěnovala. Stala se matkou čtyř dětí v domácnosti, než děti trochu odrostly a Faye mohla konečně začít psát. Svou první knihu vydala v roce 1986, a hned to byl raketový úspěch. Tajemstvím velké obliby jejích knih u čtenářů je možná citlivá kombinace detektivního žánru s prostředím harmonické rodiny hlavních postav, a také výrazné motivy židovské kultury v Americe. Sama ortodoxní židovka, zasadila autorka své postavy do rozvětvené komunity lidí, o kterých toho hodně ví. Hlavními hrdiny nyní už 12 knih jsou policejní detektiv Peter Decker a jeho žena Rina Lazarusová. Jejich rodina se díl od dílu vyvíjí, stárne , a tak v posledních letech napsala autorka už dva detektivní příběhy s nejstarší dcerou rodiny, Cindy Deckerovou, která kráčí ve stopách svého otce jako policistka. Mimo rodinu Deckerovou napsala autorka také dva historické romány a jeden horor. Faye je také ne zrovna feministicky známá jako manželka „toho slavného spisovatele thrillerů“ Jonathana Kellermana. Jsou vlastně jediný manželský pár, v kterém se každý se svými vlastními tituly drží ve stejnou dobu v žebříčku nejprodávanějších knih. Manželé Kellermanovi už také napsali dvě knihy společně. A aby nebylo málo spisovatelů pod jednou střechou, jejich nejstarší syn Jesse se také dal na literaturu a divadelní hry.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat