Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 219 |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Eva Francová |
Vydání: | Vydání první |
ISBN: | 9788026713159 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | út 1. srpna 2023 15:09 |
Číslo položky: | 602963 |
Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají. Jsou totiž plné dobrot, jako jsou ořechy, ovoce nebo chutná semínka. Nenajdete v nich však žádné kravské mléko, produkty z něho či vejce. Všechny recepty jsou veganské a neobsahují bílý rafinovaný cukr. Ale ani s čistě rostlinnými surovinami se nemusíte bát o výsledek, bude stejně chutný jako běžné moučníky a dezerty. Vyzkoušejte třeba třešňový koláč s tofu, velikonočního beránka s jablečným pyré nebo borůvkový koláč s kakaovým máslem.
Eva Francová žije se svou rodinou ve Svatojánském Újezdu nedaleko Jičína. Eva je výtvarnicí na volné noze, autorkou úspěšného food blogu Kuchařka ze Svatojánu a také fotografkou. Její blog je zásobárnou vegetariánských a veganských receptů inspirovaných kuchyní našich babiček a šmrncnutých asijskou exotikou. Jídla, která Eva uvaří, také fotí. Na její velké zahradě plné starých stromů rostou bylinky vysazené i divoké. Eva Francová se proslavila sérií knih a blogem s názvem Kuchařka ze Svatojánu, podle svého bydliště ve Svatojánském Újezdu nedaleko Jičína. Její recepty jsou inspirovány tradiční českou kuchyní a také ovlivněny vegetariánstvím a veganstvím. Letos v červenci jí vyšla Krizová kuchařka. Kniha na recepty v nouzi jí přitom podle jejích slov napadla dříve, než se v Česku začalo mluvit o koronaviru.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem