Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 337 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | 1. vydání |
ISBN: | 9788075975652 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | po 18. prosince 2023 13:02 |
Číslo položky: | 715090 |
Profesionální kuchař Ing. Martin Černohorský v současné době provozuje rodinnou školu vaření CEREXIM v Praze, kde pořádá i kuchařské kurzy pro veřejnost. Nyní se rozhodl podělit o své znalosti v ucelené knize. A jaké jsou její ingredience? Ověřené recepty, zajímavosti z profesionální kuchyně, poutavé fotografie či zábavné ilustrace. Jako nášup dostanete tipy z exotické kuchyně a nádavkem 10 video receptů.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem