Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Samuel a Hortenzinka : příhody a dobrodružství skřítků a zvířátek

Yvona Bednarová

Edika | 2017


119 Kč 89 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 185
Jazyky: česky
Ilustrátor: Dagmar Ježková
ISBN: 9788026611097
Vystaveno: pá 2. prosince 2022 13:38
Číslo položky: 450554

V neobyčejném pohádkovém příběhu se seznámíte s malou vílou Hortenzinkou a jejím přítelem mlokem Samuelem. Na stránkách knihy na vás čekají také Violka s Konvalinkou, Silvián a Malinda s Ostružindou, ještěrka Zeminka, koník Kuliferda, ještěrka Pyšnilka Krásnoočko, ropucha Růža, kobylka Matylda a další. Buďte při tom, když pořádají závody a sportují, veselí se na večerní slavnosti, prožijí dramatický noční výlet nebo tu vznikají nová přátelství a láska. Zažijte s nimi všechna jejich dobrodružství!

Během samotného příběhu se seznámíte s dobrými i špatnými lidskými vlastnostmi. Poznáte, co může způsobit alkohol, i když obsažený jen v léčivém nápoji. A co šikana? Víte, jak proti ní bojovat?

Méně známá slova a slovní spojení jsou v knížce vyznačena tučně a hned na příkladu nenásilnou formou dětem vysvětlena. Dozví se tak například, kdo je to egoista, co jsou mimikry, sebevědomí a komplexy méněcennosti, šikana, fér a nefér chování, imunita, sportovní a hudební talent či antitalent a jiné.

Kniha je kromě půvabných ilustrací doplněna skutečnými fotografiemi zvířátek a rostlin, tak jak je můžete vidět v přírodě.

Komentáře ke knize
Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu