Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Rubín

Ann Maxwell

Alpress | 1998


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 328
Jazyky: česky
Edice: Klokan 1217x, 1. svazek ed. Risk Ltd. 2x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7218-160-2 (váz.)
Vydáno v: Frýdek-Místek
Vystaveno: st 26. října 2022 13:49
Číslo položky: 426647

Když se ve studiu Laurel Swannové objeví nádherně zdobená kazeta ve tvaru vejce z dílny věhlasného klenotníka Fabergého, mladá žena ví, že může být jedině od jejího otce. Ten jí sem tam vstupuje do života a zase z něho zmizí. Tentokrát však Jamie Swann zanechává dceři víc než bolest v srdci. Je to věc, kvůli níž mnozí lidé neváhají zabíjet. Zoufalá Laurel je nucena přijmout pomoc od muže, který se snaží jejího otce vlákat do svých osidel. Cruz Rowan chce ochránit Laurelin život, ale usiluje o totéž v případě jejího otce?
Ann Maxwell umně propojuje vzrušující příběh špionážního thrilleru s citlivým vylíčením opravdové lásky a dobrodružných zážitků.

Komentáře ke knize
Ann Maxwell

Ann Maxwell je americká spisovatelka píšící pod pseudonym. Narodila se v r.1944 ve Wisconsinu, o 22 let později získala na Kalifornské univerzitě bakalářský titul v oboru anglická literatura. Krátce nato se vdala za novináře Evana Maxwella. O této ženě se rozhodně nedá říct, že jí chybí píle. Má na svém kontě přes 60 románů a povídek, ať už z oblasti romance , tak z oblasti záhad, detektivní příběhy, science-fiction a historické fikce, případně milostné příběhy vydávané v edici Silhouette. Dost svých děl psala společně s manželem pod jménem A.E. Maxwell. Spolu také vydali jednu knihu populárně naučnou.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více