Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Rozuzlení : o kosmických zákonitostech a proč nám jsou utajovány

Jo Conrad

Paprsky | 2004


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 238
Jazyky: česky
Vydání: 1
ISBN: 80-903553-0-7
Vydáno v: Ústí nad Labem
Vystaveno: po 3. prosince 2018 12:51
Číslo položky: 46570

Je pár věcí, které byste měli o tomto světě vědět a o kterých vám nikdo nic neřekne, nedozvíte se o nich ve škole a neuslyšíte o nich ani ve zprávách. Možná, že se vám tato kniha dostala do ruky náhodou. Možná, že už vám svět nedává smysl a vy jste se vnitřně rozhodli najít informace, které pro svůj další vývoj potřebujete. Protože: co se vlastně s tímto podivně fungujícím světem děje? Proč padá tolik rozhodnutí v rozporu se zdravým rozumem?

Tají se před námi vědění, které by nám mohlo pomoci ke svobodě nebo dokonce ke štěstí? Jsme úmyslně mateni, abychom už nepoznali ani ty nejjednodušší pravdy?

Tato kniha pojednává o bozích různých náboženství a o naší božské podstatě, o atentátu na Kennedyho, o tajných lóžích, UFO, o alternativních léčebných metodách, o AIDS, o terorismu, o zakázaných knihách a mnoha dalších věcech, o nichž jinak dostáváte jen přefiltrované informace.

Komentáře ke knize
Jo Conrad

Jo Conrad se narodil r. 1958 v Německu. Školu přerušil krátce před maturitou, pak absolvoval civilní vojenskou službu jako ošetřovatel postižených. Poté šel do učení, aby se stal fotografem, to však opět přerušil. Pak dělal přes deset let snímky pro kalendáře s krajinami. V té době se začal jako samouk zabývat i hudbou. V roce 1991 dostal na základě demo-kazety zakázku na filmovou hudbu ke třem dílům televizního seriálu „Großstadtrevier“. O něco později hudba pro CD „Best of Arnold Schwarzenegger“. Stále znovu špatné zkušenosti s nakladateli . Jako pravidelný zdroj příjmu v té době taxikaření. Psal dlouho, aniž by se něco zveřejnilo. Pak se setkal s lidmi, kteří se zabývají alternativními tématy. Začal psát krátké texty k různým tématům, až jich bylo tolik, že vznikla idea udělat z toho knihu. Nějakou dobu hledal vydavatele, na základě výše zmíněných špatných zkušeností se pak ale rozhodl vydat knihu sám. V roce 1996 vyšla vlastním nákladem první kniha „Rozuzlení“. Je velmi úspěšná a mezitím už v 8. vydání. V témže roce natočil podle vlastního scénáře a ve vlastní režii film „Die NASA Akte“. 1998 vyšla druhá kniha „Souvislosti“, pak třetí kniha „Počátky“ a 2004 čtvrtá kniha „Proměny“. Kromě toho mnoho článků v různých časopisech. Koná i přednášky k tématům svých knih, zatím v Německu, Rakousku, Švýcarsku a na Malorce. Je uveden ve „Who is Who in Deutschland”.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více