Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Příručka pro rybářské hospodáře

Zdeněk Adámek, Karel Dubský, Bohuslava Jarolímková, Tomáš Just, Jitka Kolářová, Stanislav Lusk, Stanislav Navrátil, Pavel Nusl, Zdeňka Svobodová, Alexander Šíma, Jan Štípek, Zdeněk Vančura, Karel Vrána

2015


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 512
Jazyky: česky
Vystaveno: po 25. září 2017 15:23
Číslo položky: 17285

Ucelený učební materiál určený budoucím rybářským hospodářům obsahuje souhrn informací z historie rybářství, základy ichtyologie, přehled jednotlivých druhů ryb, chov ryb, revitalizace vodních toků ad.

Komentáře ke knize
Stanislav Lusk

Stanislav Lusk byl reprezentant Československa ve veslování. V roce 1952 získal na OH v Helsinkách zlatou medaili ve veslování. Ve čtyřce s kormidelníkem společně s ním medaili získali: Karel Mejta, Jiří Havlis, Jan Jindra, Miroslav Koranda. Vítězný čas byl 7:33.4. Na olympiádě 1960 obsadil třetí místo jako člen osmiveslice.

Tomáš Just

Narozen 1962. Ing. - vodohospodář, práce z oboru ochrany před povodněmi, vodohospodářství a ochrany přírody, též autor doprovodných fotografií.

Alexander Šíma

JUDr. Alexander Šíma po absolvování právnické fakulty UK v Praze byl soudcem Okresního soudu v Klatovech a Nejvyššího soudu v Praze, nyní je předsedou občanskoprávního senátu Krajského soudu v Plzni. V roce 1992 absolvoval studijní pobyt u justičních orgánů v USA. Od roku 1993 je externím akademickým pracovníkem katedry občanského práva Právnické fakulty Západočeské univerzity v Plzni. Publikuje v odborných časopisech, je rovněž autorem publikací se speciální právní tematikou .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet